5053873217 [email protected]

‘Kara Sevda’ fırtınası dünya çapında devam ediyor. Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu’nun rol aldığı fenomen dizi, uluslararası televizyon sektörünün en prestijli ödüllerinden Uluslararası Emmy Ödülleri’nde finalist olan ilk Türk dizisi oldu. Kara Sevda, 11 kategoride toplam 18 ülkeden dizilerin katıldığı Emmy Ödüllerinde ‘En İyi Dizi’ dalında finale kalan dört yapım arasında yer alıyor.
Kara Sevda, Uluslararası Emmy Ödülleri, dizi


Yönetmenliğini Hilal Saral’ın, senaristliğini ise Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz’ın üstlendiği Star TV’de yayınlanan Kara Sevda haziran ayındaki finalinin ardından uluslararası kulvarda ses getirmeye devam ediyor.
Kara Sevda, Uluslararası Emmy Ödülleri, dizi
Milyonlarca izleyicinin iki sezon boyunca soluksuz takip ettiği dizi, Uluslararası Emmy Ödülleri’nde En İyi Dizi dalında ödüle aday gösterildi. Sadece Türkiye’de değil, dünya çapında da izleyicileri ekran başına kilitleyen Kara Sevda uluslararası başarılarına bir yenisini eklemek için yarışacak.
Kara Sevda, Uluslararası Emmy Ödülleri, dizi
Dünyaca ünlü oyuncu Kevin Spacey’nin de özel ödül alacağı Uluslararası Emmy Ödülleri’nin bu yıl 45’incisi gerçekleşecek.
Kara Sevda, Uluslararası Emmy Ödülleri, dizi
2016 yılında 11’incisi gerçekleşen Uluslararası Seul Drama Ödülleri’nden ‘Jüri Özel Ödülü’ ile dönen ve Türkiye’de de pek çok önemli kurum ve üniversite tarafından ‘Yılın En İyileri’ arasında gösterilen dizi, Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Türkiye’den finalist olan ilk ve tek yapım.