5053873217 [email protected]

Eylül ayı boyunca adidas Originals Nişantaşı ve şehrin çeşitli lokasyonlarında gerçekleşecek konser ve söyleşilerle, sokağın ruhu şehre yayılacak.

Tasarım hikayesi “Esas olan her şey, olmayan hiçbir şey” felsefesine dayanan EQT, adidas Originals’ın Eylül ayında hayata geçireceği etkinliklerin

ilham kaynağı oluyor. Eylül ayı boyunca adidas Originals Nişantaşı ve şehrin çeşitli lokasyonlarında gerçekleşecek konser ve söyleşilerle, sokağın ruhu şehre yayılacak.

adidas Originals etkinlikleriyle bir kez daha şehri ele geçirecek. adidas’ın tüm dünya metropollerinde hayata geçirdiği ‘Key City Attack’ projesinin bir ayağı olarak gerçekleştirilecek etkinlikler şehrin ilhamından hareketle, markayı şehrin kendisiyle beraber yeniden tanımlayacak.

İstanbul’un çeşitli lokasyonlarına yayılan etkinlikler serisinde konserlerin ana mekanı adidas Originals Nişantaşı mağazası olacak. adidas Originals, etkinlikleriyle EQT serisinin modern kültürde yer edinmiş mirasını Eylül boyunca anlatacak. Eylül ayı etkinlikleri arasında akustik konserler, atölye ve buluşmaların yanı sıra ‘Takeover’ konsepti ile mekanlara orijinal ruhun taşındığı partiler de yer alıyor. Eylül ayının Take Over konseptli etkinliği ile, orijinalin asla sona ermediği İstanbul, Arnavutköy’ün kült olmaya aday mekanı Alexandra Cocktail Bar’da adidas Originals’ın EQT felsefesinden ilham alan bir geceyi yaşayacak. Gecenin sürpriz ev sahibi, orijinal ruhunu mekana taşıyacak. Originals’ın tasarım ruhunun bu ruha can veren özel isimlerle konuşulacağı buluşma ise Kolektif House’da gerçekleşecek. Eylül takviminin diğer tüm etkinlikleri ise adidas Originals Nişantaşı Mağazası’nda.

BUBİTUZAK

Alternatif müzik sahnesinin parlayan gruplarından BUBİTUZAK, adidas Originals sahnesinde! Çilekeş’le bilinen Ali Güçlü Şimşek ve Görkem Karabudak ile Kreş’i bilenlerin aşina oldukları Emrah Atay tarafından kurulan grup ilk albümleri Uzay Yolları Taşlı’yı 2014’te çıkarmıştı. Bir süre önce ise ikinci albümleri ‘’Boyutlar’ yayınlandı. Grup, alaturka ve rock tınılarını birleştirdikleri müzikleri ile yerli sahnenin en takdir edilen isimlerinden.

16 Eylül Cumartesi, 15.00

adidas Originals Nişantaşı

Tamer Nakışçı Söyleşi

Avrupa Birliği tarafından, Avrupa’nın 100 Genç Yaratıcı Yeteneği listesine seçilen ve uluslararası ödüllerine en son olarak Wallpaper Design Award’u ekleyen Tamer Nakışçı, Londra ve İstanbul’da sanat üreten, disiplinler arası bir tasarımcı. Fikirler, formlar ve hislere oyunbaz bir şekilde yaklaşarak, ürün tasarımından enstalasyonlara kadar çeşitli üretimlerde bulunan sanatçı, tasarımda “esas olan her şey, olmayan hiçbir şey” fikrinden bahsettiği bir söyleşide yer alacak.

16 Eylül Cumartesi 17.00

adidas Originals Nişantaşı

EQT Talks: Selin Brecht ve Erman Aykurt ‘Everything That is Essential, nothing that is not’

Geçmişten ilham alıp geleceği yaratan, emsalsiz stili ile sokağa ilham verip, sokaktan ilham alan adidas Originals’ın tasarım ruhunu, adidas Originals Global Ürün ve Sürdürülebilirlik Projeleri Müdürü Selin Brecht ile adidas Originals Kıdemli Tasarım Direktörü Erman Aykurt anlatacak.

*Etkinlik İngilizce gerçekleşecek.

21 Eylül Perşembe 18.00

Kolektif House

AGABANDO Akustik

Bu senenin başında çıkardığı albüm, De Bil Ki hala tazeliğini koruyan rap sahnesinin yeni oyunculaından AGABANDO, akustik konserleriyle adidas Originals Nişantaşı’nda, yakında çıkacak olan ikinci albümünün ilk konserini verecek

23 Eylül Cumartesi, 15.00

adidas Originals Nişantaşı

Yeliz Özcan Workshop

Suluboya yumuşaklığını, sert çizgileri ile birleştiren dövme sanatçısı Yeliz Özcan, soruları cevaplamak ve kalıcı izler bırakmak için stüdyosunu bir günlüğüne adidas Originals Nişantaşı mağazasına taşıyacak.

23 Eylül Cumartesi, 17.00

adidas Originals Nişantaşı