5053873217 [email protected]

2014 yılının ortalarından beri, Golf Sportsvan ekstra oturma yüksekliği, esneklik ve geniş alan isteyen Golf severlerin tercihi oldu. Volkswagen şimdi Sporstvan’ı yeni özelliklerle güncelledi ve 12 – 24 Eylül tarihleri arasında Frankfurt’ta sergileyecek.
Yeni VW Golf Sportsvan trafik sıkışıklığı asistanı, jest kontrolü ve yeni TSI motorla geliyor


Teknoloji bakımından ise, yeni Golf Sportsvan, üç yeni TSI benzinli motor, geniş bir sürüş yardım sistemleri serisi, yeni nesil bilgi-eğlence sistemi (en üst versiyonda jest kontrollü) ve daha fazla standart donanım gibi özellikleri barındırıyor. Yeni Golf Sportsvan şık tasarımı ile de etkileyici. Dış sephedeki tasarım değişiklikleri yenilenen tamponlar, LED gündüz farları ve halojen farlar, xenon farların yerine tam LED farlar ve tüm versiyonlarda standart LED arka lambaları da içerir. Beş yeni alaşım jant tipi (16, 17 ve 18 inç) ve yeni Cranberry Red renk seçeneği gibi özellikleri kapsıyor. İç kabin ise yeni dekoratif döşemeler, kumaşlar ve deri koltuklar ile zenginleştirildi. Golf Sportsvan güncellemesinde öncelikle teknik yenilikler öne çıkıyor. Bu açıdan özellikle dikkat çeken bir yenilik, 9.2 inç ekran ve jest kontrollü Discover Pro radyo navigasyon sistemi. Geleneksel düğmeler ve kontroller Discover Pro ile geçmişte kaldı. Manuel kontrol sadece dokunmatik ekran ve yeni bilgi-eğlence sisteminin sol köşesindeki beş adet kapasitif dokunmatik tuş ile gerçekleştiriliyor.

Buna ek olarak, Volkswagen, tabletler (ve akıllı telefonlar) için multimedya sisteminde Media Control arayüzünü sunuyor. Uygulama, kullanıcının araçta oturduğu yerden bağımsız olarak multimedya sisteminin işlevlerinin birçoğunu rahatça kontrol etmesi için kullanılabiliyor. Yolcular, tabletlerini WiFi erişim noktasını kullanarak Discover Media veya Discover Pro bilgi-eğlence sistemi ile entegre edebiliyor.

Volkswagen ayrıca Golf Sportsvan’da ‘Güvenlik ve Hizmet’ paketini de sunuyor. Bu paket sürücüye, çok çeşitli durumlarda yardıma erişme olanağı tanıyor. ‘Otomatik kaza bildirimi’, ‘Yol hizmeti’ ve ‘Servis planlaması’ (servis garajından randevu alma) gibi hizmetler paketin önemli özellikleri arasında.

Golf Sportsvan’da daha fazla güvenlik ve rahatlık sağlayan özellikler arasında, Yaya İzleme (Şehir Acil Fren Sistemli Ön Bölge Yardımı’nın bir parçası), Trafik Sıkışıklığı Asistanı (60 km / saat’e kadar yarı otomatik sürüş), Acil Durum Asistanı, Park Asistanı’nın en yeni nesilleri ve proaktif yolcu koruma sistemi ile Treyler Asistanı bulunuyor.

Üç adet yüksek teknolojili TSI benzinli motorun yanı sıra iki adet verimli TDI dizel motor da planlanan motor seçenekleri arasında yer alacak. TSI motorlar ayrıca verimliliği artıran Aktif Silindir Yönetimi ile birlikte geliyor.

Güncellenmiş Golf Sportsvan’ın ön satışları Almanya için bu sonbaharda başlıyor. Yeni VW Golf Sportsvan resimlerine buradan ulaşabilirsiniz.
PAYLA