5053873217 [email protected]

Survivor 2017’de birleşme partisinden sonra yapılacak olan ilk elemeye kalan 4. yarışmacı da belli oldu.

Survivor 2017’de ünlüler ve gönüllüler takımlarının adalarının birleşmesinden sonra eleme olmamıştı. Geçen hafta yapılan iki dokunulmazlık oyununu da ünlüler takımı kazanmıştı. Gönüllüler takımından Berna ve Gökhan geçen hafta elemeye kalan 2 yarışmacı olmuştu.

Survivor’ın 15 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde iki takım arasındaki dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandı. Bireysel dokunulmazlık sembolü ise Adem’in oldu.
Ada konseyinde adı en çok yazılan Sabriye elemeye kaldı. Sıradaki dokunulmazlık oyunuyla Berna, Gökhan ve Sabriye’den sonraki son elemeye adayı belirlenecek ve en az oyu alan birleşme partisi sonrası Survivor’dan elenen ilk isim olacak.

Survivor’ın Pazar akşamı yayınlanan bölümünde de kaybeden takım ünlüler oldu. Bireysel dokunulmazlık sembolünü ise Şahika Encümen kazandı ve adı yazılamadı. Konseyde ünlüler takımında adı yazılan isim Pınar oldu. Böylece Survivor’da ünlülerden Pınar ve Sabriye, Gönüllüler takımından ise Berna ve Gökhan elemeye kaldı. Survivor’dan ayrılacak isim Salı akşamı yayınlanacak bölümde belli olacak.

Survivor son bölümde ünlüler ile gönülller takımları Bil Bakalım’da karşı karşıya geldi. Bir sonraki ödül oyununda 1,5 katı yemek yeme ödüllü Bil Bakalım’da erkeklerde Gökhan, kadınlardan ise Pınar finale kaldı. İki isim arasındaki yarışmayı Pınar kazandı.

Acın Ilıcalı dokunulmazlık oyunu öncesi iki takımada müjdeli haberi verdi. Survivor yarışmacıları ile prodüksiyon arasında oynanan ve berabere biten maçın ödül herkese 1,5 dilim cheesecake oldu. Ayrıca bütün Survivor yarışmacılarına Lyon Beşiktaş maçını izleme hakkı verildi.