5053873217 [email protected]

Puhu TV’nin yeni dizisi Fi’de Mehmet Günsür’ün hayat verdiği Deniz karakteri diziden daha çok konuşuluyor.

Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, yeni nesil online televizyon puhutv’nin ilk orjinal dizisi Fİ 31 Mart’ta izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Güçlü kadrosuyla dikkat çeken Fİ’de Deniz rolüne başarılı oyuncu Mehmet Günsür hayat veriyor.

Doğru olanı yapmaktan çekinmeyen korkusuz bir sanatçı
Üniversitede ders veren, dans gösterileri hazırlayan bir kompozitör olan Deniz; Serenay Sarıkaya’nın canlandırdığı Duru’yla mutlu bir ilişki sürmektedir. Bu mutlu tablo; Can Manay’ın yan evlerine taşınmasıyla bozulacak, ikilinin hayatı altüst olacaktır. Ancak bu altüst oluşta Deniz için kendini bulmaya giden bir yol açılacaktır.

Mehmet Günsür: Deniz’le dünyaya bakış açılarımız arasında ortak noktalar var
Deniz’in müzikle olan ilişkisiyle pek çok ortak nokta bulduğunu ve karakterin kendisini çok etkilediğini söyleyen Mehmet Günsür; dijital ortama yapılan işlerin başarılı olmasının hem kendileri, hem sektör açısından önemli olduğunu ve kendilerini bu alanda daha özgür hissettiklerini söyledi.

puhutv’de “31 Mart”ta ilk 3 bölümü yayınlanacak olan dizi; her şeyini aşka adayacak ve yine her şeyini aşk yüzünden kaybedecek bir adamın travmalarla dolu bir hayatın çekmecelerinde geziyor. Mükemmelliğin, güzelliğin, tutkunun, dengenin ve aşkın anlatıldığı dizi 4K çekim kalitesiyle Türkiye’de bir ilk olarak seyircisine görsel bir şölen sunmaya hazırlanıyor.