5053873217 [email protected]

Mercedes-Benz’in premium segmentindeki ilk pickup aracı olan Concept Pickup Powerful Adventurer sağlamlık, işlevsellik, dayanıklılık ve arazi kabiliyeti gibi klasik bir pickup aracın tüm niteliklerine sahipken Concept Pickup Stylish Explorer, bu özellikleri kentsel yaşam tarzına uyumlu tasarımla bir araya getiriyor.


Pickup araçlar artık yalnızca “yük taşıyıcısı” olarak değil, aynı anda hem özel hem de ticari kullanıma imkân tanıyan çok yönlü araçlar olarak gittikçe rağbet görüyor.

Mercedes-Benz, yeni pickup modelleri ile Hafif Ticari Araçlar ürün portföyüne dördüncü bir yapı serisi ekliyor.

Concept Pickup modellerini 2017 sonu itibarıyla piyasaya sunmaya hazırlanan Daimler AG, araçları ilk aşamada ana pazarı olan Arjantin, Brezilya, Güney Afrika, Avustralya ve Avrupa’da satışa sunmayı planlıyor.

Mercedes-Benz Concept Pickup modellerinin dünya tanıtımı vesilesiyle bir açıklama yapan Daimler AG Yönetim Kurulu Başkanı ve Mercedes-Benz Otomobil Başkanı Dr. Dieter Zetsche “Mercedes-Benz’in yeni pickup modelleriyle portföyümüzdeki son boşluklardan birini dolduruyoruz. Hedefimiz, her müşterimize kendi kullanım amacına tam olarak uyan aracı sunmak. Mercedes-Benz Pickup, büyümekte olan segment içinde standartları yeniden tanımlayacak” dedi.