5053873217 [email protected]

Her zaman güncel, dinamik ve hayata geçirdiği projelerle sektörde öncü olan Kanyon, yarıyıl tatiline giren çocukları da unutmadı. Dotkanyonda tarafından hazırlanan çocuklar için tiyatro atölyeleri 23 Ocak’ta Dotkanyonda sahnesinde başlıyor.

1453219033_Kanyon_Somestir2_01

Birlikte bir mekan ya da hikaye yaratmak gibi ekibin bir parçası ve bir ekip olabilme çalışmaları için Sahnede Ekip Ruhu, kendini bir başkasının yerine koymak gibi aslında var olmayan bir durumu ya da mekanı hayal edip onun içinde hareket etme çalışmaları için Hayaller Hayaller, sahnede hikayeler anlatarak, oyunlar yaratarak, birbirlerinin hikayelerini tamamlayarak tiyatroya dair doğaçlama çalışmalar için İçinden Geldiği Gibi,ortak karar verilen bir hikayeye, farklı malzemeler ve görsellerden yola çıkarak diyologlar hazırladıktan sonra, rolleri dağıtıp, ezberleyip, yönetip ve sahnelemek için Yaz / Oku / Yönet atölyeleri yarı yıl tatilinde çocukların hayal gücünü sahneye çıkarıyor.

Dotkanyonda ekibinden başarılı tiyatro sanatçısı Tuğrul Tülek tarafından gerçekleştirilecek atölyelere 6-11 yaş arasındaki tüm çocukları 23 Ocak – 6 Şubat tarihleri arasında Dotkanyonda sahnesine bekliyoruz.