5053873217 [email protected]

Kasım ayında vizyona girmesi beklenen James Bond’un 24. filmi olan “Spectre”, Otomobilleriyle yine kendisinden söz ettirmeye aday. Bond filmleriyle özdeşleşen ve işbirliğinin 50. yılını kutlayan İngiliz Aston Martin, sadece bu film için 10 adet DB10 üretirken, bu modelin satışa çıkarılmayacağını bildirdi. Jaguar da “konsept” olarak geliştirdiği otomobilini bu filmde göstermekten geri kalmadı.

ASTON MARTİN

Çekimleri tamamlanan ve Daniel Craig’in başrolde olduğu yeni James Bond filminin fragmanları, sanal alemde dolaşmaya başladı. Hareketli ve bol otomobilli sahneleriyle dikkat çeken yeni filmde, yine Aston Martin başrolde olacak. “James Bond’un seçimi” olarak ünlenen ve bu film serisiyle işbirliğinin 50. yılını kutlayan Aston Martin, yönetmen Sam Mendes’in de isteği üzerine çok özel bir modelle yerini aldı. Mendes’in “Bu filmi ilk seyredenlerin, duvarlarına poster olarak asabilecekleri bir model olsun!” talimatıyla çizim masasına oturan Aston Martin, ortaya “DB10” olarak adlandırdığı aracı çıkarmış.

ASTON

DB9 modelinin yerine geçeceği söylenen DB10’un satılmak üzere üretilmeyeceğini, sadece bu film için tasarlandığını söyleyen Aston Martin yetkilileri, “Film için 10 adet ürettik. Hepsi de elde, özel olarak üretildi. Çok güzel bir otomobil oldu. Umarız James Bond, hepsini hurdaya çıkarmamıştır!” ifadesini kullandı.