5053873217 [email protected]

Ekranların en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Ütopya’da eski yarışmacılardan olan birkaç kişi yapılan oylama ile geri geldi. Peki hangi yarışmacılar Ütopya’ya geri geldi, hangi yarışmacılar geri döndü ? İşte detaylar.. Ütopyaya hangi yarışmacılar geri döndü, Hangi isimler geri geldi ?

ütopya

Ekranların en çok izlenen yarışma programlarından olan Ütopya’da eski yarışmacılardan olan birkaç kişi yapılan oylama ile geri geldi. Peki hangi yarışmacılar Ütopya’ya geri geldi, hangi yarışmacılar geri döndü ? İşte detaylar.. TV8’in Survivor All Star ile birlikte en çok reyting alan yarışma programlarından olan Ütopya’da heyecan devam ediyor.

 

İnternet sitesi üzerinden yapılan oylama neticesinde Ütopya’ya eski yarışmacılardan belirlenenleri geri döndü. Geçmişte elenen 6 yarışmacının seçilerek geri döneceği Ütopya’da halk Acun medya resmi internet sitesi üzerinden oylamasını yaptı. İşte geri gelen isimlerle ile ilgili detaylar ; Yapılan halk oylamasının ardından 6 kişi arasından ilk 4 kişi belli oldu. Bu 4 kişinin isimleri ise şu şekilde ;

KURRETULAYN,

PINAR

NOYAN

MERAL