5053873217 [email protected]

Sinem Kobal’la olan ilişkisini ilk kez Instagram fotoğraflarıyla açıklayan İbrahim Çelikkol, bu kez Ayşe Arman’a aşkını anlattı. Yeni dizisi Reaksiyon ile ekrana gelmeye hazırlanan Çelikkol, Sinem Kobel ile 8 aydır birlikte olduklarını ve ona ‘çok aşık’ olduğunu da itiraf etti. İşte röportajdan bir bölüm:

SİNEM

Nasıl tanıştınız?

 

Ayşe Barım’ın ofisinde. Çok doğaldı, çok güzel gülüyordu. Ve samimiydi. Zaten öyle kadınları severim. Uzun bir süre sadece arkadaştık. Sonra ben Amerika’ya hem tatile hem de eğitime gittim. Telefonda konuşuyorduk ama adını koyduğumuz bir şey yoktu. Döndükten sonra başladı ilişkimiz. Çok âşığım Sinem’e…

Ne güzel böyle söyleyebilmen! Hadi mutluluk karenizi anlat…

-Ormanda el ele yürümek. Onu alıp  ormanın içine götürüyorum. ATV’ye biniyoruz, off-road yapıyoruz. Sinem de sporu seven bir insan olarak yürüyüş, koşu her şeye uyum sağlıyor.

Ne kadar oldu ilişkiniz?

-Amerika’yı sayarsan, 8-9 ay oldu. Bizi engelleyen, saklandığımız gizlendiğimiz bir durum yok.

Fotoğraflarınızın çekilmesi falan canını sıkmıyor mu?

-Yooo. İlla Bebek-Boğaz hattı takıntın yoksa kim nereden çekecek, çekse de ne olur ki. Biz farklı yerlere gitmeyi seviyoruz, İzmit’in Maşukiye’si var, Kaz Dağları var. Fethiye Ölüdeniz yaptık, kendimize küçük oteller buluyoruz.

Eski sevgililer huzursuz ediyor mu seni? Arda’yla birlikteydi uzun süre…

-Herkesin geçmişte yaşadığı şeylere saygı duymak lazım. Sinem de saygı duyulacak bir insan.