5053873217 [email protected]

700 bin metrekare üzerine kurulu, 10 farklı etkinlik alanıyla sadece Türkiye’nin değil, Ortadoğu ve Balkanların en büyük tematik parkı olan Anadolu Harikalar Diyarı’nda çöl ve sıcakla en çok özdeşleşmiş hayvan deveyi karların içinde görmek size tuhaf gelebilir ama Kayseri’deki Türkiye’nin en büyük hayvanat bahçesi çok daha fazlasını vadediyor.

deve ve kar

Hayvanat Bahçesi’nin en dikkat çekici özelliği ise hayvanlar için doğal ortamlar yapılmış olması.  Shetland adı verilen mini atlar da bu hayvanlar arasında bulunuyor ve çocuklar hayvanları bulundukları ortamda sevebiliyor.

zürafa

Harikalar Diyarı olarak inşa edilen kampüste dev bir lunapark, buz pisti, oyun alanları ve lazer atış alanı olmak üzere pek çok faaliyet alanı var. Ancak en çok ilgi çeken bölüm hayvanat bahçesi.

öküz

Hayvanat bahçesinde aslan, kaplan, leopar, puma, vaşak, ayı, zürafa, deve, lama, su kuşları, yırtıcı kuşlar, çakal, tilki, sırtlan…belgesellerde ilgi ile izlediğimiz hemen tüm hayvanlar var.

Giriş hala ücretsiz!

Hizmete açıldığı Ağustos ayından bu yana girişin ücretsiz sunulduğu hayvanat bahçesinde yeni hayvanları getirmek için hummalı bir çalışma devam ediyor.

 

Kayseri Anadolu Harikalar Diyarı Adres ve İletişim bilgileri: Adres: Ahi Evran Mah. Sivas Bulvarı 7. km Kayseri, Kayseri Anadolu Harikalar Diyarı

Mazakaland Hayvanat Bahçesi Telefon Numarası:(0 352) 222 89 60