5053873217 [email protected]

Ekranın reyting rekortmeni dizisi Muhteşem Yüzyıl’ın yeni bölümünde sürpriz gelişmeler olacak. Dizinin 111. bölümünün yeni fragmanında, Şehzade Selim başka bir cariyesiyle küvette birlikteyken gözdesi Nurbanu Hatun’a yakalanıyor.


Sultan Süleyman’ın ‘Ben ölene kadar donanmanın başındasın’ dediği Barbaros Hayrettin Paşa’ya ise Hürrem ve Rüstem Paşa tarafından bir suikast düzenleniyor. Şehzade Mustafa ise kendisine sadık adamlarıyla birlikte artık harekete geçiyor. İşte Muhteşem Yüzyıl’ın 111. bölümünde yaşanacaklar:

Nazenin doğum yapıyor. Doğan çocuk kimlerini sevindirirken, kimilerini derinden üzüyor. Bayezıt ve Huricihan’ı bir arada gören Cihangir aşk acısıyla payitahta geri dönüyor. Süleyman Barbaros’u azletmeyince, Rüstem Barbaros’tan kurtulmak için harekete geçiyor. Mustafa ise Mihrünnisa ile nikah kıyarak hayatını tehlikeye atıyor! Huricihan’ı görmek için gizlice payitahta gelen Bayezıt’ı bir sürpriz bekliyor! Süleyman’a gelen acı bir haber, bir devrin kapanmasına neden oluyor! Süleyman’ın yeni doğan çocuğu, haremdeki dengeleri değiştirir. Hürrem ve Fatma arasındaki oyun yeniden başlar. Sancaklardaki teftişini bitiren Matrakçı, Süleyman’a rapor verir.

Selim’in dava meselesini açıklarken, Bayezıt ve Mustafa’nın kabahatlerini saklar. Selim ise başına bela açanın Bayezıt olduğuna inanır. Babasına Bayezıt’ı suçlayan bir mektup yazar. Mustafa, Atmaca ve Mahidevran’ın tüm uyarılarına rağmen Nisa’yı göndermez. Geleceğini tehlikeye atma pahasına nikah kıyar. Atmaca ise Mihrünnisa ile alakalı şok eden bir emir alır. Bayezıt, Huricihan’ı görmek için gizlice payitahta gelir. Gerçekleri öğrenen Süleyman öfkeden deliye döner. Süleyman’ın karşısına çıkan Huricihan’ın ona bir hediyesi vardır. Bu hediye Süleyman’ı geçmişiyle yüzleştirir. Fatma, Rüstem ile Mihrimah’ın evliliğini bozma niyetindedir. Rüstem ise Barbaros’tan kurtulmanın yollarını arıyordur. Aniden gelen bir haber, Süleyman’ı derin bir kedere boğar. .