5053873217 [email protected]

Kanal D’nin yeni dizisi Vicdan’ın ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Timuçin Esen ve Ahu Türkpençe’nin oynadığı Vicdan çok yakında Kanal D ekranlarında olacak.

Müzik çalışmaları nedeniyle son dönemde oyunculuğu ikinci plana atan Timuçin Esen, Kanal D’nin yeni dizisi “Vicdan”la ekrana dönüyor. Esen, yeni projede başrolü Ahu Türkpençe’yle paylaşacak.
Yapımcılığını Cengiz Deveci ve Ömer Durak’ın, yönetmenliğini Feride Kaytan’ın üstlendiği, senaryosunu Murat Taşkent’in kaleme aldığı “Vicdan”ın çekimlerine başlandı.

DİZİNİN KADROSU

Dizide Ahu Türkpençe ‘Keriman’ ve Timuçin Esen ise ‘Yusuf’ karakterine hayat verecek. İşte merakla beklenen yeni dizinin oyuncu kadrosu bu isimlerden oluşuyor; Yılmaz Gruda, Bensu Soral, Arif Pişkin, Devrim Yakut, Evrim Alasya, Hakan Karsak, Faruk Akgören, Caner Çavdarlı, Celil Nalçakan, Fırat Altunmeşe, Selin Yeninci ve Evrim Şentürk.

Vicdan Dizisinin Genel Özeti

Yıllar sonra mahallesine geri dönmeye karar Keriman,ailesinin ve mazide kalan büyük aşkı Yunus’un hayatında tüm taşları yerinden oynatır.Efsane aşıklar Keriman ve Yunus’un yeğenleri Müge ve Emre’nin de teyzesi ve dayısı gibi birbirlerine aşık olmalarıda kaderin garip bir cilvesidir.Aradan geçen yıllar içinde Yunus giderek zenginleşmiş önemli bir iş adamı olmuştur.Ortağının kızı ile nişanlanan Yunus Keriman’ın gelmesiyle eski aşkını unutamadığını farkeder.Yunus’un hayatındaki en büyük zaafı Keriman’dır.Keriman’da onca yıl geçmesine rağmen hala ilk günkü gibi Yunus’a aşıktır.Ne yazık ki sadece Keriman’ın bildiği aşılamaz bir engel vardır.Bu engel Keriman’ın ailesine ve Yunus’a karşı soğuk ve anlaşılmaz davranmasına sebep olur

Yunus’un yeğeni Emre’nin yapacağı büyük bir hata Keriman’la Yunus’un yollarının yeniden kesişmesine neden olur.Emre’nin hatası hem kendisinin hem Müge’yi hemde iki tarafın ailelerini büyük bir utançın içine sokar.Yunus ve Keriman tekrar alevlenen aşkları ile mücadele ederken bir taraftan da gencecik yeğenleri ve ailelerinin acılarına merhem olmaya çalışırlar

Bütün bu olaylar yaşanırken Müge’nin babası Keriman’ın eniştesi Muhsin’de büyük bir uyuşturucu kaçakçılığı ortasında kalır.Muhsin ve hatta Yunus’un tutuklanmasına kadar gidecek olan bu olay aslında tüm bu insanların yaşadıkları mahallenin hatta Yunus’un şirketinin ve hatta bütün ülkenin etkileneceği çok daha büyük bir suç organizasyonun küçük bir parçasıdır.