5053873217 [email protected]

Kanal D yayın akışında sürpriz değişiklikler yaptı. Fatih ve Kayıp dizileriyle Ben Bilmem Eşim Bilir’in yayın günleri ve saatleri değişti.

Kanal D’nin büyük umutlarla yeni dönemde ekrana sürdüğü Fatih ve Kayıp dizilerinde değişiklik yaşandı. Reytinglerde istediği sonucu alamayan dev bütçeli Fatih dizisi artık Pazartesi akşamları 20.00 yerine 22.00’de ekrana gelecek. Kanal D’nin bir başka yeni dizisi Kayıp ise gün değiştirdi. Cuma akşamları 20.00’de ekrana gelen Kayıp dizisi artık Cumartesi akşamları 22.30’da yayınlanacak. Kayıp’ın yeni bölümü bu Cumartesi akşamı ekrana gelecek.


Kanal D’de Beyaz Show’u sunan Beyazıt Öztürk geçtiğimiz haftalarda gece yarısı programının ekrana gelmesinden dolayı canlı yayında Kanal D yönetimine sitemde bulunmuştu. Cuma akşamları yayınlanan Kayıp’ın gün değiştirmesiyle birlikte artık Beyaz Show’da daha erken bir saatte yayınlanacak. Beyaz Show bu Cuma akşamı Yalan Dünya’nın hemen ardından 23.15’de ekranda olacak.

Kanal D’nin sevilen yarışması Ben Bilmem Eşim Bilir ise bu haftadan itibaren Cumartesi ve Pazar günleri 16.00’da ekranda olacak.