5053873217 [email protected]

Galatasaray’da Kadıköy’e sarı kırmızılı bayrağı dikerek efsaneleşen Souness’in hikayesinden etkilenen Mancini gözünü Fenerbahçe maşına dikti.

Roberto Mancini, fikstrü eline aldı, ezeli rakipleri Fenerbahçe ile aralarındaki puan farkına ve geçmişteki maçlara baktı, umut dolu mesajlar verdi.
İtalyan hoca milli maç için verilen arada hem rakiplerini analiz ediyor, hem de sarı-kırmızılı takımın tarihini öğreniyor.

48 yaşındaki hocayı en çok etkileyen noktanın ise Galatasaray’ın 14 yıldır Kadıköy’de kazanamaması olduğu öğrenildi. Ünlü çalıştırıcının, sarı-kırmızılı takımın bu fobisiyle ilgili olarak çarpıcı bir değerlendirmede bulunarak, “Galatasaray gibi bir takım nasıl olur da bu kadar süredir kazanamıyor. Galiba benim için de bu maç çok özel olacak. Taraftarın bir bölümü henüz bu değişikliği kabullenemedi. Eski hocaları ile ilgili duygusal tepkiler veriyorlar. Bundan ben etkilenmem ama oyuncular etkilenebilir. Özellikle Türk futbolcular. Bu nedenle rakibimizin sahasında oynayacağımız maçı çok önemsiyorum. O maça kadar 3 maç daha var. Onları kayıpsız geçtikten sonra bu zaferi taraftara armağan etmek istiyorum. Hem bu kötü gelenek sona erecek, hem de taraftarla aramda özel bir bağ oluşacak. Belki beni daha çok severler” şeklinde konuştuğu belirlendi.