5053873217 [email protected]

İbrahim Toraman ile yeni transfer Sezer Öztürk, bu sabah yapılan antrenman öncesinde kavga ettikleri gerekçesi ile süresiz olarak kadro dışı bırakıldı…


Konu ile ilgili olarak Beşiktaş’ın resmi sitesinden şu açıklama yapıldı…

“İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk, Beşiktaş’a yakışmayacak hareketleri nedeniyle süresiz olarak kadro dışı bırakıldı.

Hırvatistan’da Hajdut Split’i 2-1 yenen ve İstanbul’a dönen Futbol Takımımız’ın bu sabahki antrenmanı öncesinde, Beşiktaş’a yakışmayacak şekilde kavga ettikleri öğrenilen İbrahim Toraman ile Sezer Öztürk, Futbol Genel Direktörümüz Önder Özen ve Teknik Direktörümüz Slaven Bilic’in talepleri doğrultusunda, Futbol Şubemizin kararı ile süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştır.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.”

ÖNCE TERLİK SONRA YUMRUKLU KAVGAYA KARIŞMIŞTI
Beşiktaşlı İbrahim Toraman’ın ismi daha önce de iki kavgaya karışmış ancak oyuncu bu kavgalardan ceza almamıştı. 2008-2009 sezonunun hazırlık kampında o dönem birinci kaptan olan İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman “terlik” kavgası yapmışlar ve ikili yumruklaşmışlardı. İddiaya göre İbrahim Üzülmez, ikinci kaptan İbrahim Toraman’a “Yemeğe niye terlikle geliyorsun” diye çıkıştığı için ikili yumruk yumruğa kavga etmişti. Olay sonrası iki oyuncu da kamptan kovulmuştu. Ancak sezon başladıktan sonra iki oyuncu da yönetim tarafından affedilmişti.

Bardağı taşıran son damla ise 2011 sezonundaki Ankaragücü karşılaşmasının devre arasında olmuştu. Maç içindeki bir pozisyon nedeniyle tartışmaya başlayan ikiliden Üzülmez, o esnada tedavisini yaptıran Toraman’a, soyunma odasında yumruk atmıştı. Bu olay sonrasında İbrahim Üzülmez’in sözleşmesi Beşiktaş tarafından fesh edilmişti.