5053873217 [email protected]

Portekiz U-21 Milli Takımı ile çıktığı ilk maçında İsrail’e karşı fileleri havalandıran Galatasaraylı Bruma maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Teknik Direktör Rui Jorge’nin güvenini boşa çıkarmadığı için çok mutlu olduğunu söyleyen 18 yaşındaki futbolcu, “21 Yaş Altı Milli Takımı’na seçilmeyi hep istiyordum. İlk maçımda gollü bir başlangıç yapmak rüya gibiydi. Sıradaki hedefim A milli takıma seçilmek. Oraya layık görülmek için çalışmaya devam etmem ve kendimi geliştirmem gerektiğini biliyorum. Evet şimdiden milli takımı düşünüyorum. Bu son derece doğal birşey. Her oyuncunun istediği ülkesinin milli takımında forma giymektir. Ben 18 yaşımdayım ve şimdiden bunun hayalini kurmaya başladım. 2014 Dünya Kupası için davet almak benim için büyük bir gurur olur” dedi.
Bruma, “Mancini’nin gelmesiyle birlikte Galatasaray’da işler nasıl gidiyor?” şeklindeki soruya ise şu şekilde yanıt verdi: “Gayet normal. O, yeni teknik direktörümüz. Bu gerçeği kabullenmeliyiz. Çalışmaya devam ederek işleri yoluna koymaya bakmamız gerekiyor.”