5053873217 [email protected]

Galatasaray’da Başkan Ünal Aysal ile muhalefet arasındaki gerginlik ve karşılıklı atışmalar alevlenerek sürüyor. Sarı-Kırmızılılar’da Aysal’ın teknik direktör Fatih Terim’i takımdan göndermesi ve yerine İtalyan çalıştırıcı Mancini’yi getirmesi muhalif kanadın tepkisini almıştı.

Yönetimin, İtalyan teknik adama primler ve bonuslar hariç toplam maliyeti 12.5 milyon euroyu bulan 3 yıllık bir sözleşme imzalatması ise tepkileri giderek şiddetlendirmişti.

Muhalif grup Ünal Aysal’ın başkanlık süresinin Mayıs 2014’de biteceğini ve bu tarihte seçime gidilmesi gerektiğini ve bu nedenle Mancini’ye 3 yıllık sözleşme imzalatılmasının son derece yanlış olduğunu belirtmişti. Bilindiği gibi muhalefet kanadının mayısta seçim olması durumunda en büyük kozlarının Terim olacağını daha önce duyurmuştuk.

Galatasaray’da bu eleştirilerin odak noktasında yer alan Başkan Ünal Aysal ise kendi hakkında yapılan ithamlara cevap vermekten geri durmadı.

Sarı-Kırmızılar’ın 1 numarası Ünal Aysal, bu eleştirilere son noktayı koyarak, “Daha haziran ayında yeni bir seçim yaptık. Bizim yönetim olarak süremiz 2016’nın Mayıs ayında bitiyor. Hocamız Mancini ile yapılan anlaşma da o tarihe kadar. Benim takvimimde Mayıs 2014 diye bir tarih yok” diye konuştu.