5053873217 [email protected]

Ünlü şarkıcı Madonna, Harper’s Bazaar dergisine verdiği röportajda 19 yaşında New York’a taşındığında bir binanın çatısında bıçak zoruyla tecavüze uğradığını açıkladı.

ABD basınından New York Daily News sitesinde yer alan habere göre; pop müziğinin 55 yaşındaki kraliçesi Madonna, hayallerine kavuşmak ve başarılı bir sanatçı olmak için geçmişinde yaşadığı zorlukları ve şiddet dolu anları sevenleriyle paylaştı.


“New York hiç de hayallerimdeki gibi değildi. Beni kollarını açıp karşılamadı. Şehre taşındığım ilk yıl biri sırtıma bıçak dayayıp beni bir binanın çatısına çıkarttı ve bana tecavüz etti” şeklinde konuşan şarkıcı sözlerine şöyle devam etti; “O yıllarda tamamen hayatta kalmaya odaklanmıştım. Çok zordu, çok yalnızdım. Her gün kendimi devam edebilmek için zorluyordum.”

Harper’s Bazaar adlı dergi için kaleme aldığı ‘The Daring Issue’ (Cesaret İsteyen Konu) adlı makelesinde 1977 yılında cebinde 35 dolar parayla profesyonel bir dansçı olmak için New York’a taşındığında kirasını çıplak fotoğraflar çektirerek ödediğini söyleyen Madonna, “Çok korkuyordum ve özellikle de evimin girişindeki sidik ve kusmuk kokusu beni dehşete düşürüyordu” dedi.