5053873217 [email protected]

Kadir Has Üniversitesi ile İtibar Yönetimi Enstitüsü işbirliğinde düzenlenen 2. Uluslararası İtibar Yönetimi Konferansı, dün Kadir Has Üniversitesi’nin Cibali Kampüsü’nde başladı.

Konferans kapsamında düzenlenen “Finans ve Yaşamda İtibar Ekonomisi” konulu panele Hülya Avşar da konuşmacı olarak katıldı. Sanatçı, yaptığı konuşmada itibarın farklı şekillerde elde edilebildiğine işaret ederek, “Türkiye’de para ön planda. Parası olana itibar gösteriliyor. Belki ben de ünlü olduğum için itibar görüyorum. Ama ben kendimi bu sınıfa sokmuyorum. Ben donanımlı olmanın itibar getirdiğine inanıyorum. Çok çabuk şöhret olup çok çabuk yok olmaktansa itibarımı koruyacak şekilde çalıştım. Ben, itibar meselesini farkında olmadan yönetmişim” dedi.

 

Sanatçıların itibar yönetimi için uzman kadrolarla çalışması gerektiğini de söyleyen Hülya Avşar, “Peki sizin ekibiniz oldu mu?” sorusunu ise “Hayır, benim olmadı. Ben zekiyim ve her şeyi kendim yönlendirdim. Bazen akıl danıştığım olmuştur ama genelde kararlarımı kendim verdim. Doğru verdiğime de inanıyorum” diye yanıtladı. Avşar, panelin ardından okuldan deneme sürüşü için aldığı 2013 model Porsche marka otomobille ayrıldı. Sanatçı, araca binerken “İtibar görmek için Porsche ile geldim” diye espri yaptı. 10 Ekim’de doğum gününü kutlayacak olan Avşar, “Bu arabayı kendime 50’nci yaş günü hediyesi olarak almayı düşünüyordum ama geri vereceğim. Bana göre bir araba değilmiş” diye konuştu.