5053873217 [email protected]

Saçlarınızı kestirmeden dökülen saçlarınıza kavuşun. Çok ağır iş temposu olan, medya karşısında sık görünen, sosyal ortamda sınır numara tıraş edilmiş saçları ile gözükmek istemeyen kişiler de artık saç transferi ile saçlarına kavuşabiliyor. Estetik International, “Saç Kesilmeden Saç Transferi” yöntemiyle saç dökülmesi sorunu yaşayanlara, saçlarını kazıtmadan yeni saçlarına kavuşma şansı veriyor. Yöntemin kişiye uygun olup olmadığını analiz etmek için doktor muayenesi gerekiyor.

Türkiye’nin yenilikçi ve hızla büyüyen estetik ve güzellik merkezleri zinciri Estetik International Sağlık Grubu, yeni başlattığı “Saç Kesilmeden Saç Transferi” yöntemiyle hastanın verici alanındaki saçları tıraş etmeden saç transferi operasyonunu mümkün kılıyor.

Kısa bir süre önce saç nakli konusuna Türkiye’nin en önemli plastik cerrahlarından Op. Dr. Ali Emre Karadeniz’i bünyesine katan Estetik International’ın yeni uygulamaya başladığı “Saç Kesilmeden Saç Transferi” tekniğinden yararlanmak için doktor muayenesi gerekiyor. Uzman doktor tarafından yapılan muayeneden sonra eğer hastanın verici alandaki saç kökü sayısı yeterli kalitedeyse saçlar makineyle kazınmadan FUE ya da FUT operasyonu uygulanabiliyor.

Op. Dr. Karadeniz: “Ertesi gün işinize gidebilirsiniz”

“Saç Kesilmeden Saç Transferi” operasyonu olan hastaların, saç naklinden sonra hemen ertesi gün iş ya da özel hayatlarına kaldıkları yerden devam edebileceğini belirten Op. Dr. Ali Emre Karadeniz şunları söylüyor: “Saç transferinde FUE ya da FUT olmak üzere iki ayrı yöntem uygulanır. Hangi yöntemin daha uygun olacağına ancak doktor karar verebilir. Bazı hastalar da FUE ve FUT yöntemini aynı anda uygulamak da mümkündür. ‘Saç Kesilmeden Saç Transferi’ ise uygun hastaların saçları sıfır numara kazınmadan operasyon olmalarını sağlıyor. Saçlar kazınmadan operasyon gerçekleştirildiğinden kişi hemen ertesi gün işine gidebiliyor.”