5053873217 [email protected]

Son dönemin yıldızı parlayan oyuncularından Hazal Kaya, İtalyanlar’ı da kendisine hayran bıraktı. Geçtiğimiz hafta İtalya’da düzenlenen Roma Türk Filmleri Festivali’nde meslektaşı Mete Horozoğlu ile birlikte sunuculuk yapan Kaya, akıcı İtalyancasının yanı sıra güzelliği ve sempatikliğiyle de büyük ilgi gördü. İtalyan Lisesi mezunu olan Hazal Kaya, festivali izlemeye gelen İtalyan yönetmen ve oyuncuların dikkatini çekti.

Gelişmelerden son derece mutluluk duyduğunu belirten Hazal Kaya ise şöyle konuştu: İtalyancamın bu kadar işe yarayacağını hiç düşünmemiştim. En büyük hayalim dünya çapında işlere imza atabilmek.

 

Hazal Kaya’nın rol aldığı projelerin kayıtlarını isteyen bazı İtalyan yönetmen ve yapım firmaları oyuncunun kendi dillerini konuşabilmesinin de büyük avantaj olduğunu söyledi. Ayrıca İtalya’da yaşayan Türk yönetmen Ferzan Özpetek de Hazal Kaya’yı İtalya’da lanse etmek için kolları sıvadı. Yönettiği filmlerle İtalya’da büyük bir şöhrete sahip olan Özpetek’in, çekeceği bir filmde Hazal Kaya’ya da rol vereceği öğrenildi.