5053873217 [email protected]

BMW 3 Serisi’nden ilham alınarak doğan 4 Serisi Coupe daha güçlü ve daha sportif görünüyor. Eylül sonu gerçekleşen 2013 Frankfurt Otomobil Fuarında otomobil severler ile buluşan model 157.518 TL’den başlayan fiyatlar ile Türkiye’de satılacak.

Yeni BMW 4 Serisi Coupe ona her bakanı kendisine âşık edebilecek bir tasarıma sahip. Otomobil daha akıllı bağlantı çözümleri, daha fazla itiş gücü ve verimliliğinin yanı sıra daha uzun, daha alçak ve geniş dış boyutlarıyla da dikkat çekiyor. Daha uzun aks aralığı ve daha fazla iz genişliği ona hiç olmadığı kadar üstün dinamizm, sportif zarafet ve daha fazla sürüş keyfi kazandırmış. Boyutları sayesinde uzun tutulan motor kapağı bu otomobile bambaşka bir hava katmış. Ön bölümde şüphesiz ki en dikkat çekici detay LED ikiz farlar oluyor. Bu farlar otomatik uzun – kısa huzmeli far özelliğine sahip. Bu sayede gece kısa ve uzun far geçişlerini sistem kendisi gerçekleştiriyor. Arka bölümde genişletilmiş tekerlek bombeleri ve etkileyici genişlikte iz mesafesi otomobilin arkadan itişli karaktere sahip olduğunu vurgulamış. Yan bölümde alaşımlı jantlar oldukça kışkırtıcı. Hemen bu jantların arkasında hava yarıkları yer alıyor.

Bu detay da otomobilin sportif karakterini yansıtıyor. Keskin hatlar otomobile dinamizm ruhu ve akıcı bir tasarım dili sağlamış. Arka bölüme geldiğimizde ise klasik BMW çizgileri görüyoruz. Ancak tampondaki keskin hatlar, arka siyah renkteki difizör ve krom egzoz borusu otomobilin sportif karakterinin bu bölüme de yansımasını sağlamış. Yeni BMW 4 Sersine boyut olarak bakılırsa 3 Serisi’nden 26 mm daha uzun, 43 mm daha geniş, 16 mm daha alçak ve 50 mm daha geniş aks mesafesine sahip.
BMW sportif tasarım konusunda fenomen markalardan. Bu etki BMW 4 Serisi’ne de yansımış. Keskin hatlar, alaşımlı jantlar ve arkada bulunan difizör otomobilin sportif tasarımın yansıtmış.