5053873217 [email protected]

Lütfi Arıboğan Juventus maçı sonrasında yaptığı açıklamada son günlerin en çok konuşulan konularından birine açıklık getirdi.

Arıboğan “Son 1 haftada çok ciddi bir bilgi kirliliği vardı. Bunu birinci elden açıklıyorum Mancini’nin sözleşmesinde İtalyan Milli Takımı ileilgili bir madde yok.” dedi.

Maç sonrası yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, “Önemli olan grubu canlı tutabilmek için iyi bir maç oynamamız lazımdı. Juventus’a karşı deplasmanda oynamak zordu.” ifadelerini kullandı.
İtalyan hoca, Drogba’nın performansıyla ilgili soruya, “Olağanüstü bir iş yaptı. Juventus’a karşı tek başına oynamak kolay değil. Golünü attı, asistini yaptı. Müthiş oynadı.

“Galatasaray’daki artılar-eksiler neydi?” şeklinde yöneltilen soruya da cevap veren İtalyan teknik adam, “Takımımız çalışacak, daha iyi noktaya gelecek. İyi oyuncularımız var, güveni sağlamak gerek. Kısa zamanda bir araya geldi, daha iyisi için çalışacağız. Grubu canlı tutabilmek için daha kompakt bir takım sahada olmalıydı, ilerleyen haftalarda değişiklikler olabilir.” şeklinde konuştu.