5053873217 [email protected]

Çaykur Rizespor maçında takımın teknik sorumlusu olan Taffarel, önemli açıklamalarda bulundu. Maçtan sonra  futbolculara sahip çıkan Taffarel, oyun olarak bir eksik bulunmadığını belirtti.


Brezilyalı teknik adam, “Maçın geneline bakılınca iyi oynayan Galatasaray vardı. Ama top girmedi. Futbolda bazen böyle şeyler yaşanıyor. Biraz daha son vuruş çalışmamız var. Kimse Burak’ı suçlamasın. Avrupa ve dünyanın önde gelen forveti” dedi.
Terim ile ayrılığın kolay olmadığını söyleyen Taffarel “Aramızda bir bağ vardı. Ama bunu bir kenara bırakıp bu maça hazırlanmalıydık. Terim’in ayrılması bizi etkiledi ama kaçan golleri ona bağlamamak lazım” yorumunu yaptı. Taffarel, taktik için Terim ile bir görüşmeleri olup olmadığı sorusuna ise şu yanıtı verdi:
“Maçtan önce hocamızla konuşmadık ama karar günü antrenman programını bile bıraktı. Gerçek bir Galatasaraylı… Ayrıldığı gün bile Rize maçının taktiğini vermişti. Diğer hocalar hepimiz oradaydık. Biz de elimizden geleni yaptık.”

Taffarel, maç sonrası yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada ise “Beraberlik serisine bir beraberlik daha ekledik. Galatasaray’ın hedefi her zaman 3 puandır, bugün de öyleydi ama ne yazık ki olmadıu. Birçok pozisyona giriyoruz ama bir türlü istediğimiz gibi sonuçlanmıyor. 10 kişi kalmamız Rize takımına yaradı, 10 kişiyle bir puanı iyi olarak değerlendirebiliriz.” ifadelerini kullandı.