5053873217 [email protected]

MasterCard’ın “Paha Biçilemez İstanbul” Projesi kapsamında, Dilek Hanif 2013 -2014 Kış Koleksiyon Tanıtımı & “Geçmişten Bugüne” Sergisi için özel bir davet düzenlendi.

MasterCard “Paha Biçilemez İstanbul” Projesi kapsamında, Türkiye’nin dünya çapındaki başarılı moda tasarımcılarından Dilek Hanif, markasının 2013 -2014 Kış Koleksiyonu Tanıtımı ve “Geçmişten Bugüne” Sergisi için özel bir davet düzenledi.

MasterCard ve Dilek Hanif iş birliği ile gerçekleşen davette, Dilek Hanif 2013 – 2014 Kış Koleksiyonu’nun tanıtımı yapıldı. Günlük ve gece için tasarlanmış parçalardan oluşan koleksiyon, Hanif’in feminen ve estetik stilinden belirgin izler taşıyor. Yeni sezonun romantik ve nostaljik havasından esintiler taşıyan tasarımlar; dantel, ipek ve şifon gibi tüm zamanların en kadınsı materyallerinin yanı sıra, krep ve scuba gibi çağdaş dokular kullanılarak hazırlandı.

Davette aynı zamanda, Türkiye’yi yurtdışında da başarıyla temsil eden Dilek Hanif’in, 2004’ten bu yana koleksiyonlarını yaratırken esinlendiği; geometrik kesimlerden zamansız parçalara, Osmanlı Kültürü’nden kristallere, oryantal desenlerden asimetrik detaylara kadar, tüm unsurlarla ortaya çıkan parçaların sergilendiği 10 yıllık özel koleksiyon sergisi, “Geçmişten Bugüne” adıyla meraklılarıyla buluştu.

MasterCard kullanıcılarına özel indirim ayrıcalıkları da sunulan; MasterCard İletişim Müdürü Selin Selimoğlu ve Dilek Hanif’in ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe, cemiyet hayatından Feryal Gülman, Buket Taşdelen, Nesligül Aksoy, Derya Karagülle, Demet Hanif, Sedef İybar, Evin Şaşmaz, Ayşen Zamanpur, Esra Kohen, Ayça Sytmen, Gül Ergi, Merih Turan, Meltem Kazaz, Gülay Tan, Nilgün Aslan ve Zeynep Germen gibi tanınmış isimler katıldı.

“Paha Biçilemez İstanbul”hakkında

MasterCard kullanıcılarının, İstanbul’un paha biçilemez güzelliklerini deneyimlemesine imkan verecek ayrıcalıkların sunulduğu özel bir platform aracılığıyla İstanbul meraklıları ile buluşan “Paha Biçilemez İstanbul”, İstanbul’daki “Yeme-içme”, “Alışveriş-Moda”, “Kültür-Sanat”, “Müzik-Eğlence”, “Spor-Kişisel Bakım” ve “Seyahat-Konaklama” alanlarındaki en güncel ayrıcalıklara, www.pahabicilemezistanbul.com sitesi üzerinden ulaşılmasını sağlıyor.

MasterCard sahipleri, şehir hayatının olmazsa olmazı bu altı farklı alandaki ayrıcalıklı tekliflerin bir kısmını site üzerinden satın alabilirken, bir kısmını da siteden indirecekleri bir kupon karşılığında ücret ödemeden deneyimleme imkanı bulacak.

İstanbul’un paha biçilemez güzelliklerini özel tekliflerle sunan ve kullanıcılarının İstanbul’un keyfini doya doya çıkarmalarını amaçlayan “Paha Biçilemez İstanbul” platformu, sadece MasterCard sahiplerinin yararlanabileceği ayrıcalıklarla dolu…

İstanbul’u paha biçilemez kılan birçok farklı alan ve mekanda geçerli indirim teklifleri ve daha fazlası, www.pahabicilemezistanbul.com’da, İstanbul’u ayrıcalıklı imkanlarla deneyimlemek isteyen MasterCard sahiplerini bekliyor.