5053873217 [email protected]

Leyla ile Mecnun ekibinden yeni bir dizi geliyor: Ben De Özledim.. Star TV’de ekrana gelecek olan Ben De Özledim dizisinin çekimleri başladı. Leyla ile Mecnun ekibinin yeni dizisi hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Fenomen dizi Leyla ile Mecnun bitti, aynı ekip Ben de Özledim’i yapıyor. Yakında Star ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan dizide izleyicilere büyük bir sürpriz hazırlıyor. Herkesin şimdiden merak ve özlemle beklediği Ben De Özledim’de neler olacağı sır gibi saklanıyor. Burak Aksak’ın yazıp Onur Ünlü’nün yöneteceği Ben de Özledim’de tam kadro Leyla ile Mecnun ekibi yer alıyor.

YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU

Vatan gazetesi yazarı Oya Doğan, ” Ben de Özledim’in başrol oyuncuları Ali Atay, Serkan Keskin, Osman Sonant, Onur Ünlü ve Burak Aksak. Yanlış okumadınız, yönetmen Onur Ünlü ve senarist Burak Aksak da oynayacaklar. Dizi, Leyla ile Mecnun’un bitişinden sonra bu ana ekibin ne yapacağını bulmaya çalışmasıyla başlayacak. Herkes kendi adıyla kendisini oynayacak. Bu açıdan İşler Güçler’e benzetebilirsiniz. Ama İşler Güçler’de ünlü olmaya çalışan üç oyuncu izlemiştik. Şimdi ünlü olan Ali Atay, Serkan Keskin ve Osman Sonant’ın hayatında yeni açılan sürprizleri izleyeceğiz. Bu arada Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan da konuk oyunculuk yapacak. Leyla The Band bu işin diğer başrolü olacak. Dizi 23 Ekim Çarşamba akşamı Muhteşem Yüzyıl’ın ardından ilk bölümüyle ekrana gelecek. Açıkçası merakla bekliyorum. Bizi çok güldürecek yepyeni bir proje geldiğine de eminim” diye yazdı.