5053873217 [email protected]

Galatasaray Spor Kulübü’nün teknik direktör Fatih Terim’in görevine son vermesi, sarı-kırmızılı taraftarları adeta çileden çıkarttı. Fatih Terim’in görevine son verildiğinin açıklanmasının ardından Terim’in Tarabya’daki evine adeta çıkarma yapan sarı-kırmızılı taraftarlar, başkan Ünal Aysal ve ekibini istifaya davet etti. Sarı-kırmızılı taraftarların hedefinde başkan Ünal Aysal’ın yanı sıra sportif koordinatörü Bülent Tulun vardı. Tulun ile Terim’in daha önceden yaşadığı sürtüşmeleri unutmayan sarı-kırmızılı taraftarlar, Tulun aleyhine sert tezahüratlar yaparak tepkisini ortaya koydu.

Fatih Terim’in evine giderek Terim’e ‘yanındayız’ mesajı veren sarı-kırmızılı taraftarlar, Cuma günü Türk Telekom Arena’da oynanacak olan Çaykur Rizespor maçında da dev bir protestoya hazırlanıyor. 45 bin kombinenin satıldığı Türk Telekom Arena’ya gidilmemesi için kampanya başlatan sarı-kırmızılı taraftarlar, mikro blog sitesi üzerinden de #boykot ederiz, #FatihTerimGeriDönsün, #Yönetimistifa, #ÜnalAysalİstifa, #BizimleKalİmparatorFatihTERİM hashtagi ile Terim’e destek mesajları yağdırmaya başladı.

Türk Telekom Arena’da oynanacak olan maça gidilmemesi için de kampanya başlatan sarı-kırmızılı taraftarların ileri gelen grupları, Fatih Terim için gerekli tepkinin koyulması için sonuna kadar mücadele edilmesi görüşünü savundu. Sarı-kırmızılı taraftarların büyük bir kısmı da mikro blog sitesi twitter hesaplarındaki profil fotoğraflarını Fatih Terim fotoğrafı ile değiştirdi.