5053873217 [email protected]

Ekranların güzel sunucusu Burcu Esmersoy, korsan CD satın aldığı ve çakma marka siparişi verdiği gerekçesiyle emniyette ifadesi alındı.

İstanbul’da elebaşılığını Zübük lakaplı N.K.’nın yaptığı korsan CD çetesine yönelik operasyon sanat camiasına da uzandı. Çetenin sosyeteden sorumlu elemanının telefonunu dinleyen polis, düzenli olarak korsan CD alan, aralarında şarkıcıların da bulunduğu 13 ünlü ismi ifadeye çağırdı. Ünlü sunucu Burcu Esmersoy ifade vermek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne geldi. Korsan CD operasyonunda isminin geçtiği iddialarının sorulması üzerine Esmersoy, “Şüphelilerden bir tanesinin telefonunda benim kullanmadığım bir telefonum var. Sanırım oradan” dedi. Esmersoy, “Siz şahsı tanıyor musunuz?” diye sorulunca da, “Tanımıyorum” yanıtını verdi.

KORSAN CD ALMADIM

“Korsan CD aldınız mı?” sorusuna da, “Hayır almadım” yanıtını veren Esmersoy, bir basın mensubunun “Tapelerde görüşmeler varmış” demesi üzerine ise, kullanmadığı hatta mesajlar olduğunu belirterek aracına bindi ve emniyetten ayrıldı.