5053873217 [email protected]

Apple’ın yıllardır tasarımına ve temel özelliklerine dokunmadığı iOS yazılımı pek çok cihaz için son kez güncellendi. Örneğin iPad2 ve iPhone4 bundan sonraki sürümleri alamayacaklar.

Apple’ın yeni nesil ürün ve akıllı modellerini tanıttığı 10 Eylül zirvesinde kullanıcı karşısına çıkan iOS 7, öncesinde gelen sızıntı haberler ve Beta denemeleriyle kullanıcısının gönlünde taht kurmayı başarmıştı.

Canlı renklerin hakim olduğu sade tasarımıyla hitap ettiği kitle sayısını arttırmayı başaran Apple, vaat ettiği yüksek işlem performansı konusunda da oldukça iddialı.

Twitter’ın gündem maddeleri arasındaki yerini koruyan iOS 7 başlığına milyonlarca yorum yapılıyor. Birçok kişiye göre çok renkli bir hal alan yeni işletim sistemi, kimine göreyse oldukça sade ve işlem performansında düşüklüğün yaşandığı öne sürülüyor. Kullanıcı yorumlarına kulak veren Apple, yeni bir güncelleme daha getirmeyi planlıyor.

İyileştirmelerin ve düzeltmelerin yer alacağı yeni sürüm, kullanıcıların şikayetlerine ve mühendislerin deneyimlerine göre şekillenecek.