5053873217 [email protected]

Dizide Fatih Sultan Mehmet’i canlandıran oyuncunun 3 gün önce sette figüranı dövmesi üzerine Med Yapım dizinin 30 Eylül’de seyirciyle buluşacağını duyurdu…

Türk televizyon tarihinin en yüksek bütçeli dizisi ‘Fatih’, ekrana gelmeden sette yaşanan olaylarla adından söz ettirmeye devam ediyor…

Fatih Sultan Mehmet’i canlandıran Mehmet Akif Alakurt’un üç gün önce sette figüran oyuncuyu dövmesi üzerine çekimlerin durduğu dizi, gündeme bomba gibi düştü.

Sette tanıştığı oyuncunun gece yarısı kendisine ağır hakaretler içeren mesaj atmasının ardından ertesi gün sete sinirli bir halde giden Alakurt, oyuncuyu dövünce ortalık karıştı.

Fatih Aksoy devrede
Set ekibinin sakinleştirme çabaları yetersiz kalınca yapımcı Fatih Aksoy, dizinin çekildiği Beykoz Kundura Fabrikası’na giderek oyuncuyla konuştu.

Sete belinde silahla geldiği ve çalışanlarla sürtüştüğü iddia edilen Alakurt’un bu tavrının ekibi rahatsız ettiği ve bu durum karşısında oldukça rahatsız olduğu öğrenildi. Tüm yaşananlardan sonra yapımcı Fatih Aksoy, ekibiyle ofisinde toplantı yaparak orta yolu buldu.

‘Çekimlere devam’
“Mehmet Akif Alakurt’un diziden çıkarıldığı” ve setin durduğu iddiaları karşısında yapım şirketi Med Yapım, konuyla ilgili basın açıklaması yaptı. Gönderilen basın bülteninde, “‘Fatih’ dizisinin setinde geçen hafta kimi talihsiz olaylar yaşanmıştır. Büyük ölçüde yapılan işin gerginliğinden ve stresinden kaynaklandığına inandığımız bu olaylar sonucu çekimlere birkaç gün ara verilmiştir. Bu süre içinde herkes yaşananları değerlendirme imkanı bulmuş ve bu olayda kusuru olan taraflar, bu tarz olayların bir daha yaşanmaması için gerekli önlemleri alma imkanına kavuşmuşlardır. ‘Fatih’ dizisinin çekimlerine bugünden itibaren kaldığı yerden devam edeceğiz ve diziyi 30 Eylül Pazartesi günü seyirciyle buluşturacağız” sözlerine yer verdi.