5053873217 [email protected]

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Atletico Madrid, milli futbolcu Arda Turan’ın sözleşmesinin 30 Haziran 2017 tarihine kadar uzatıldığını açıkladı.

2011-2012 sezonunda Galatasaray’dan Atletico Madrid’e gelen Arda Turan, normal şartlarda 2015 yılında sona erecek sözleşmesini 2 yıl daha uzatma konusunda İspanyol kulübü ile anlaşmaya vardı. Atletico Madrid Kulübü, Arda’nın sözleşmesini yenilemekten duyduğu memnuniyeti internet sitesinden duyurdu.

‘Hep birlikte büyük bir aileyi oluşturuyoruz’

İspanyolca konuşamadığı için, basın toplantısı düzenlemek yerine kulübünün internet sitesine açıklama yapan Arda Turan, ”Atletico ile olan sözleşmemi uzattığım için çok mutluyum. Atletico’nun 2 yıldır formasını giydikten sonra kendimi bu kulübün büyük ailesinin bir parçası gibi hissediyorum. Kulüp gibi benim de duyduğum memnuniyet, takım arkadaşlarımın da sayesindedir ve birlikte kazandığımız tüm başarılar için onlara da teşekkür etmek istiyorum. Tabii ki sadece takım arkadaşlarıma değil, bizimle birlikte çalışan tüm teknik heyete de teşekkür etmek istiyorum çünkü hep birlikte büyük bir aileyi oluşturuyoruz” ifadelerini kullandı.

Caminero: Arda farklı bir futbolcu

Atletico Madrid Kulübü Spor Direktörü Jose Perez Caminero da, ”Arda’nın sözleşmesini yenilemesi, takımımızdaki önemli taşlardan birini daha bize bağlıyor ve çok memnuniyet verici bir şey. Arda farklı bir futbolcu, bize yaratıcılık ve hayal gücü katıyor” şeklinde görüş belirtti.