5053873217 [email protected]

Dizi Gökçe Bahadır ve Caner Cindoruk’un aşk hikayesi etrafında gelişecek. Ömründe hiç başka bir şehre gitmemiş, otuz yaşında, iki çocuklu dul bir kadının hayatı eğlenceli bir peri masalına dönüştürme çabası. Yadigar’ın bu masalı yaşayabilmesi için, bazı kabusları görmesi gerekmişti.

Gaziantep’den İstanbul’a göç etmiş bir aileyi konu alan dizide Yadigar (Gökçe Bahadır) dul ve 2 çocuk sahibidir, İstanbul’a gelmek zorunda kalmış ve hayatı Civan (Caner Cindoruk) ile karşılaşınca değişimini, sımsıkı tutuşunun sıcak bir ailesi ile hayat hikayesi olacak. Dizide Hüsne ve Bahattin rollerini ise Uğur Yücel ve Binnur Kaya paylaşacak ve komedinin en lezzetlisini bizlere sunacak. Dizinin senaryosu daha çok Caner Cindoruk ile Gökçe Bahadır aşkı etrafında ilerliyor.

Geçtiğimiz aylarda başlayan dizinin çekimlerinin oyuncu kadrosunun tamamı; Uğur Yücel, Binnur Kaya, Gökçe Bahadır ve Caner Cindoruk başrollerde karşımıza çıkacak. Fatih Artman, Kartal Özsoy ve Melis Mutluç ise Yadigarın çocukları olarak seyirciyle buluşacak.

Yadigar, “Ömrümün en kara günü” dediği günde, ilk kez gerçek bir aileye ve büyük bir aşka; izleyiciler de özledikleri sıcak, samimi ve bir o kadar eğlenceli aileye kavuşacak.

Dizinin

Yapımcı: Erol Avcı (TMC)

Yönetmen: Hatice Memiş

Senaryo: Selin Tunç

İmzasını taşıyor.