5053873217 [email protected]

Yeni reklam kampayasının lansmanında konuşan Kıvanç Tatlıtuğ, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

“Yeni bir projeye başlarken başarısız olmaktan korkuyor musunuz?” sorusu üzerine Kıvanç Tatlıtuğ “Evet korkuyorum. Burada tek bir birey olarak oynamıyorsunuz, bir çok oyuncu arkadaşınızla aynı sahneyi paylaşıyorsunuz. Bir de ekranda görünmeyen kısmı var. Gerçekten bizden çok daha fazla kalabalık, emektar arkadaşlarımız görevlerini yapıyorlar. Esas onları kutlamak gerekiyor. Bu zincirin bir halkası. Bu zincirin birbirine çok iyi bağlı olması lazım” diye konuştu.

TV izleyicisinin artık çok iyi ve dikkatli olduğunun altını çizen Tatlıtuğ, “O yüzden çok büyük titizlikle çalışıyoruz. Ama tabi madalyonun öteki yüzü de var. Bir işe başlarken “başarısız olur muyum” diye düşünüyorum” dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizisi ‘Kurt Seyt’in çekimlerine iki hafta sonra yurt dışında başlanacak. Dizide Tatlıtuğ, Zeynep Farah Abdullah ile başrolde yer alıyor.

İMAJ DEĞİŞİKLİĞİ YAPACAK

Kıvanç Tatlıtıtuğ, “Bu sezon yeni proje var. Öncesinde iyi dinlendim. Kurt Seyit’in çekimlerine iki hafta sonra yurt dışında başlayacağız. Yeni rolüm için imaj değişikliği yapacağım. Şu anki görüntüm oynayacağım karaktere uygun değil. Şu an için deneme yanılma yöntemi yaşıyoruz. Çalışmalar devam ediyor. Her projeye çok temkinli yaklaşıyorum. Madolyonun her iki yüzü de var” dedi.