5053873217 [email protected]

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid ile oynayacağı mücadele öncesinde teknik direktör Carlo Ancelotti ve oyunculardan Isco basın toplantısında konuştu. Isco Galatasaray’ı tanıdıklarını belirtirken, Şampiyonlar Ligi’nin favorisi olduklarını vurguladı. Ancelotti ise biyogrofisinde şaşırtan ifadeler kullandığı Fatih Terim ile aralarında bir sorun olmadığını söyledi ve gol yollarındaki sorunu Galatasaray maçı ile çözeceklerini ifade etti.

Önce sözü alan genç oyuncu Isco, maç ile ilgili açıklamalar yaptı;

“Çok çalıştık. İstanbul’a kazanmaya geldik. Kaybetmeyi düşünmedik hiçbir zaman. İstanbul’da ilk maçımızda galibiyet elde edip Şampiyonlar Ligi’ne kazanarak başlamak istiyoruz. Galatasaray’ın önemli oyuncuları var. Hepsini iyi tanıyoruz. Şampiyonlar Ligi’nde iyi oynayan bir takım Galatasaray. Ayrıca taraftarları da çok ateşli. Biz oyunumuza bakıp kazanmak istiyoruz.”

ANGELOTTI TERİM İLE ARAMDA SORUN YOK DEDİ;

Ancelotti, bir gazetecinin ‘Terim’in yüzüne nasıl bakacaksınız’ sorusu üzerine, “Fatih Terim ile aramda hiçbir sorun yok. O da çok iyi takımlarda çalıştı. Etik açıdan yüzyüze bakmanın bir sorun olacağını düşünmüyorum. Karşılaşınca da konuşacağız tabii ki. Aramızda bir sorun yok.”