5053873217 [email protected]

Show TV’de yeni yayın dönemi programına başlayacak olan Gülben Ergen, yeni imajıyla Hürriyet objektifinin karşısına geçti. Ergen, İzzet Çapa’ya çarpıcı açıklamalarda bulundu

Şarkıcılıktan yorumculuğa geçişim biraz zaman aldı ama daha öğrenecek çok şey var tabii. Müziğe tutkunum, müzikle yenileniyorum, çoğalıyorum. Hem nereden çıktı şimdi bu soru, sesimi beğenmiyor musun yoksa?

Hırsım sadece çalışkanlığımdan ibarettir. Mesleğimle ilgili akıl kararlarımı, yürek kararlarıyla değiştireli 10 seneyi geçti.

İnsan aklıyla verdiği kararlarda pişmanlık yaşayabilir. Artık tüm kararlarımı kalbimle veriyorum, tüm riskleri onunla omuzluyorum. Bu yüzden de pişmanlığım yok.

10 kilo verdim. Şeyda (Coşkun) ile çalışmak şahaneydi. Kilo değil, dertlerimdi giden. Selülitlerim gayet iyi, sana selamı var (gülüyor). Azalmakla birlikte hâlâ duruyorlar. Tenimdeki her iz gibi onlarla yaşamayı da seviyorum…

Ruhun tek şifası var Allah’a inanmak ve O’nun varlığını anlamaya çalışmak. Ruha parfüm sürülmüyor İzzet, iki ceviz bir avokado ile de besleyemiyorsun ruhunu. Dürüstlük, hayırseverlik, nezaket, yargılamamak, edep… Hepsi ruh güzelliğinin ilaçları.

Yediğim tüm meyve ve sebzelerin kabuklarını suratımda görebilirsin (gülüyor)… Neredeyse bir vejetaryen gibi besleniyorum. Kırmızı eti çok az tüketirim. Doğallığı seviyorum.

Çocukların uyku saati 9… Tüm masal kahramanları yerini sessizliğe bırakıyor, o saatten sonra. Ne Spiderman ağını; ne Buzz Lightyear “sonsuzluğa ve ötesine” naralarını atıyor. O zaman yalnız olduğumu düşünmemem imkansız. İşte Twitter’da en aktif olduğum saatler. Arkadaşlarımın bana kukumav kuşu dedikleri anlar (kahkaha atarak anlatıyor). Ama sapasağlam dostlarım var. 7/24 çalarım kapılarını, ağlar haykırırım. Onlar benım sırtımı yaslayabildiğim dostlarım.