5053873217 [email protected]

Yeni sezonun en merakla beklenen dizilerinden Kayıp ve Medcezir, 13 Eylül Cuma akşamı ilk defa seyirci karşısına çıkıyor. Aynı saatte ilk bölümleriyle yayınlanacak olan iki dizi arasında müthiş bir reyting yarışı da yaşanacak.

Geçtiğimiz Salı akşamı 14 dakikalık ön gösterimi yayınlanan Kayıp dizisi büyük ilgi görmüştü. Başrollerini Mete Horozoğlu, Aslı Enver, İlker Kaleli, Kaan Taşaner ve Dolunay Soysert’in oynadığı Kayıp dizisi ilk bölümüyle Cuma akşamı 20.00’de Kanal D ekranlarında olacak.

Ay Yapım’ın iddialı dizisi Medcezir ise Cuma akşamı 20.00’de Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. Başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın oynadığı Medcezir yeni sezonun en ses getirmesi beklenen yapımlarından biri. Medcezir fragmanlarıyla bile ilgi odağı olmuştu.

Cuma akşamı yeni başlayacak olan Medcezir ve Kayıp’ın yanısıra geçen sene reytinglerde zirvede yer alan ATV’nin Huzur Sokağı dizisi de yeni sezona merhaba diyecek. Bunun yanısıra TRT 1’de yayınlanan Böyle Bitmesin ile yine ATV’deki Tatar Ramazan dizileri 2. sezon ilk bölümleriyle ekrana gelecek.