5053873217 [email protected]

İzzet Paşa tv8 ekranlarına hızlı bir giriş yaptı… Güçlü yorumcu Linet, tiyatro sahnelerinin güzel ismi Nilgün Belgün ve usta yazar, mimar Aydın Boysan’ın konuk olduğu program birbirinden eğlenceli anlara sahne oldu.

Bol sürprizli programın, ilk dakikalarında, ilk sürpriz Aydın Boysan’dan geldi. Boysan, Nilgün Belgün için Ada Sahillerinde şarkisini seslendirdi. İzzet Paşa programındaki ikinci sürpriz de Nilgün Belgün’ün Sirtaki gösterisi oldu.

Muhteşem bir müzik ziyafetinin yaşandığı programda Linet adeta mini bir konser verdi. Linet, TV ekranlarında ilk kez Firuze şarkısını seslendirdi. İzzet Paşa programına özel repertuar hazırlayan Linet’e Aydın Boysan ve Nilgün Belgün de dans ederek eşlik etti. Linet, Halil Sezai’nin İsyan şarkısını izleyicilerin isteği üzerine iki kez seslendirdi.

Konuklar İzzet Çapa’nın tüm sorularına samimi cevaplar verdiler. 7 yıl boyunca neden yoktun sorusuna Linet “kendime küstüm, ortadan kayboldum” diyerek yanıtladı. İzzet Çapa’nın “Seni dişi Orhan Gencebay olarak görüyorum” cümlesi üzerine ise “Onu çok seviyorum ama dişi Gencebay olmak büyük bir yük, ben Linet olarak anılmak isterim” dedi…