5053873217 [email protected]

Roma Türk Film Festivali`nin gala gecesinin sunuculuğunu Hazal Kaya ile Mete Horozoğlu yapacak.

26-29 Eylül tarihlerinde üçüncü kez İtalyan sinema seyircisi ile buluşacak olan Roma Türk Filmleri Festivali’nin gala gecesini, sinemanın ve ekranların başarılı isimleri Hazal Kaya ile Mete Horozoğlu sunacak.

Dünyaca ünlü yönetmen Ferzan Özpetek’in Onursal Başkanlığı’nda, SRP İstanbul tarafından gerçekleştirilen Festival 15 Türk filmiyle İtalyan sinemaseverlere görsel bir sinema şöleni sunmaya hazırlanıyor.

26 Eylül, Perşembe akşamı Cinema Barberini’de gerçekleştirilecek açılış gecesi ödül töreniyle başlayıp Uğur Yücel imzalı “Soğuk” filminin gösterimiyle devam edecek. Hem İtalyan hem de Türk sinema sektörünün önde gelen isimlerinin katılacağı ödül gecesinin sunumu her iki dilde gerçekleştirilecek.

Kayıp dizisiyle yeni sezonda izleyici karşısına çıkacak olan Mete Horozoğlu’nun Türkçe sunum yapacağı geceyi, A.Ş.K dizisindeki rolüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan, İtalyan Lisesi mezunu Hazal Kaya İtalyanca sunarken, festivalin Onur Ödülü, Yılmaz Güney anısına Fatoş Güney’e takdim edilecek.