5053873217 [email protected]

Megastar’ın konsere devam ettiği esnada, sahnedeki ekranda gösterilmeye başlayan Gezi Parkı görüntülerinin ardından seyirciler arasından ‘Her yer Taksim, her yer direniş ‘ sloganları yükselmeye başladı.

Beş gün boyunca Harbiye Açıkhava’yı hınca hınç dolduran Megastar, son konserinde şarkılarını doğa için söyledi. Bu gecenin kendisi için çok özel olduğunu belirten Tarkan, konserin tüm gelirini kurucuları arasında olduğu “Seferihisar Doğa Okulu”na bağışladı.

Tarkan Açıkhava’daki konser maratonun son gecesinde tüm şarkılarını doğa için söyledi. Binlerce hayranıyla hep bir ağızdan söylediği şarkıların yanı sıra verdiği doğa mesajlarıyla da büyük alkış alan sanatçı, “Bu akşam tüm şarkılarım doğa için. Doğamızı acımasızca yok ediyoruz, içim kan ağlıyor. Yol yakınken dönmek lazım. Ancak el ele verirsek başarılı oluruz. Bu yüzden bize katılın çünkü doğa sizsiniz, doğa sensin” dedi. Tarkan bu gecede onu yalnız bırakmayan Anadolu’nun dört bir yanından gelen Doğa Derneği gönüllülerine ve Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’e de teşekkür etti.

Konserine Aysel Gürel imzalı “Firuze” ve “Sevdanın Son Vuruşu” ile başlayan Tarkan, ekranlarda yer alan doğa görüntülerinin ardından bu geceye özel “Uyan” ve Aşık Veysel’in “Uzun İnce Bir Yoldayım” şarkısını da söyledi. Sanatçı, gece boyunca açılan ve doğa sevgisini gösteren pankartlarla da seyirciden büyük destek gördü.

Ayrıca bu gece için başlatılan “#DogaSensin” hashtag’i ile de sosyal medyada büyük ilgi gören doğa konseri Twitter gündeminde ilk sıralara yerleşti. Tarkan, kendi çektiği doğa fotoğraflarını da sevenleriyle dev ekranlarda paylaştı. Bu sırada seyirciler “Her yer Taksim, her yer direniş” sloganları attı.

Beş gün boyunca yaklaşık 35 bin kişiyle Açıkhava’yı inleten Tarkan, “Bu beş gün bana çok iyi geldi. Eve gittiğimde mutluluktan uyuyamıyorum” dedi.

Megastar, “Seferihisar Doğa Okulu” yararına gerçekleştirdiği konserlerinin ikincisini Seferihisar Belediyesi’nin organizasyonuyla 11 Eylül’de okulun bulunduğu Seferihisar’da verecek