5053873217 [email protected]

Festivale özel hazırlanan ‘Rock’n Coke’ta Ben Niye Yokum’ klibiyle internette bir fenomene dönüşen Tarık Mengüç, Rock’n Coke Festivali’nde sahne alacak.

Türkiye’nin en büyük açık hava festivali Rock’n Coke, 2013’e damga vuracak müzikal performanslar ve birçok müzik dışı etkinlikle festival katılımcılarına unutulmaz bir hafta sonu yaşatmaya hazırlanırken, Festival’e bir gün kala programa sürpriz bir isim eklendi. ‘Rock’n Coke’ta Ben Niye Yokum’ şarkısı ile Rock’n Coke’a katılma isteğini ifade eden Tarık Mengüç Festivalde sahne alıyor. Şarkıda “Gerekirse biz de rock söyleriz / Gerekirse DJ’le eğleniriz / Çok istiyorsan kafa sallarız / Çadırı da kurarız da göbeği de atarız” diyerek Rock’n Coke’a sitem eden Tarık Mengüç, Rock’n Coke katılımcılarının yoğun isteğiyle Keşif sahnesinde seyircilerle buluşacak.

10.000 kişilik kamp alanı biletleri tükendi

10 yıldır 8 festival etkinliğiyle, Türkiye’nin Avrupa festival haritasında yer edinmesini sağlayan ve katılımcılara 360 derece festival ruhunu yaşatacak olan Rock’n Coke, bu yıl konserlerin yanı sıra eğlenceli aktiviteler, oyunlar, gösteriler ve çok çeşitli performanslarla unutulmaz bir hafta sonuna hazırlanıyor. Festivalin kamp alanına yerleşerek üç gün boyunca müziğin, eğlencenin ve dansın tadını çıkaracak katılımcıların sayısı 10.000’i buldu ve kamp alanı biletleri tükendi.

Festival başlıyor

6-7-8 Eylül günleri İstanbul’un enerji merkezine dönüşecek Rock’n Coke heyecanı için sayılı saatler kaldı. 5 sahnede dünyanın ve Türkiye’nin en iyilerini sunacak Rock’n Coke 10. Yaşında Festival alanını genişleterek sanatçı sayısından etkinliklere pek çok yenilik sunmaya hazırlanıyor. Türkiye’nin en büyük açıkhava müzik etkinliği olan Rock’n Coke 2013’te, sahne alacak isimlerin sayısı yüzde 70 artarken, oyunlar, davul, dans, sirk, jonglörlük, atık kağıttan dönüşüm gibi atölyeler ve Yaşayan Kütüphane gibi birbirinden farklı aktivitelerde deneyim seçenekleri de olacak.

Rock’n Coke biletleri Biletix’te
Rock’n Coke’ta tam – kombine 140 TL, kombine + kamp biletleri ise 180 TL’den satışta. Öğrenci biletlerinin fiyatı ise, kombine 100 TL, kombine + kamp 120 TL’den satışta.