5053873217 [email protected]

Çağatay Ulusoy ile Ferhan Şensoy ile Derya Baykal’ın kızları Derya Şensoy bir süredir gizli gizli aşk yaşadığı iddia ediliyor.

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy ve Derya Şensoy birlikte aynı mekandan çıkarken görüntülenince “Sadeçe arkadaşız” dediler. Ancak ikilinin yakın çevresi, gençlerin bir süredir aşk yaşadıklarını doğruluyor.

‘Med Cezir’ adlı dizi ile ekranlara dönmeye hazırlanan Çağatay Ulusoy, adının aşk dedikodularına karıştığı kendisi gibi oyuncu olan Derya Şensoy ile gece geç saatlere kadar eğlendi. Son dönemde gittikleri yerlerde birlikte görüntülenen Çağatay Ulusoy ve Derya Şensoy, önceki gece soluğu arkadaşları ile birlikte Ortaköy’deki ‘Albüm’ adlı mekanda aldılar.

DERYA ŞENSOY İLE ÇAĞATAY ULUSOY AŞKI!

Kulüp kapanana kadar eğlenen grupta mekandan ilk ayrılan Derya Şensoy, olurken mini şortu ile dikkat çekti. Derya Şensoy soruları yanıtsız bırakıp cipine binerek uzaklaştı.
Derya Şensoy’dan sonra mekandan çıkan Çağatay Ulusoy’un, ayrılırken neşesinin yerinde olduğu görüldü.

Dizi başlamadan yeni saç stili ile görüntülenmek istemeyen Çağatay Ulusoy her zamanki gibi kafasında şapkası ile gece klübünde çıkarken adının aşk dedikodularına karıştığı Derya Şensoy ile ilgili aşk sorularına ”Sadece dedikodu “diyerek yanıt verdikten sonra arkadaşının kullandığı araç ile Derya Şensoy’un gittiği yöne doğru hızlıca uzaklaştılar.

Çağatay Ulusoy ile Derya Şensoy’un yakın çevresi ise iki gencin bir süredir aşk yaşadıklarını söylediler.