5053873217 [email protected]

Ekranların en çok konuşulan dizilerinden ‘İntikam’da sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Beren Saat’in çocukluk aşkı ‘Rüzgar’ karakterine hayat veren Nejat İşler, ani bir kararla kararla diziden ayrıldı.

“Dallasvari bir dizide oynamak benim siyasi kimliğim ve düşüncelerimle bağdaşmıyor” dediği iddia edildi

Beren Saat ve Mert Fırat’la başrolünü oynadığı ‘İntikam’dan ayrılan Nejat İşler’in çevresindekilere “Dallasvari bir dizide oynamak benim siyasi kimliğim ve düşüncelerimle bağdaşmıyor. O yüzden ayrıldım” dediği iddia edildi. Geçen sezon ‘Rüzgar’ karakteriyle seyirci karşısına çıkan Nejat İşler, mayıs ayında başlayan ve tüm Türkiye’yi saran Gezi direnişine destek veren sanatçıların başında geliyor.

Birkaç yıldır yaşamının büyük bir bölümünü Bodrum Gümüşlük’te geçiren oyuncu, forumlara destek veriyor, söz alıyor, atölye çalışmalarına katılıyor. İşler’in, siyasi kimliğiyle bağdaşmadığını düşündüğü diziden ani bir şekilde ayrıldığı için sözleşme gereği yapımcı şirkete ya yüklü bir tazminat ödeyeceği ya da şirketin başka bir projesinde uygun bir rol oynayarak ödemeyi yapacağı konuşuluyor. Öte yandan ‘Behzat Ç.’nin senaristi Emrah Serbes’in de Gümüşlük’te İşler’in oturduğu evin alt katını satın aldığı, BDP istanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’le birlikte yaklaşan yerel seçimler üzerine çalışmalar yaptığı öğrenildi.

İşler’in sette bazı oyuncularla sorunlar yaşadığı için diziden ayrılmaya karar verdiği iddia edildi. Yapımcı şirket ‘Rüzgar’ karakterini oynayacak oyuncu arayışına girdi. Yiğit Özşener’e teklif götüren yapımcı, henüz “Evet” cevabını alamayınca, başka oyuncularla da görüşmeye başladı.