5053873217 [email protected]

Süper Kupa mücadelesinde Barcelona deplasmanda aldığı 1-1’lik skorun avantajını yaşadı. Atletico Madrid’le Nou Camp’ta 0-0 berabere kalan Katalan temsilcisi Süper Kupa’yı kaldırdı. Maça hakem Borbalan’ın kararları damga vurdu. Hakem ikinci yarıda oyundan çıkan Arda’ya kulübede otururken kırmızı kart göstererek tribüne yolladı. Karar üzerine adeta çıldıran Arda’yı 4-5 kişi sakinleştiremedi. Arda çıkış tüneline götürülürken hakeme el kol hareketlerini sürdürmeye devam etti.

Barcelona ve İspanya Kral Kupası sahibi Atletico Madrid, Süper Kupa için Nou Camp’ta kozlarını paylaştı. 1-1’in rövanşında büyük çekişmeye sahne olan mücadele 0-0 eşitlikle sonuçlandı. Barcelona deplasmanda bulduğu deplasman golünün avantajıyla Süper Kupa’nın sahibi oldu.
Atletico Madrid’de oynayan temsilcimiz Arda Turan, ilk 11’de başladığı mücadede 71 dakika forma giydi. Genel olarak başarılı bir futbol ortaya koyan ve ilk yarıdaki en net pozisyonun baş aktörü olan Turan, ikinci yarıda yerini Adrian’a bıraktı. Arda 90. dakikada anlaşılamayan bi sebepten dolayı direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.