5053873217 [email protected]

Gökhan Erkut’un yönettiği ‘Akşam Pazarı’ isimli filminden ilk kareler ortaya çıktı. Filmde mafya babasını canlandıran Sinan Engin, duruşu ve kıyafetiyle tam not aldı

Kaan Ertem’in senaryosunu yazdığı, Gökhan Erkut’un yönettiği komedi filmi ‘Akşam Pazarı’nın çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. 11 Ekim 2013’de gösterime girecek olan filmde İlker Aksum, Settar Tanrıöğen, Gökçe Özyol, Öykü Çelik gibi oyuncuların yanı sıra futbol yorumcusu Sinan Engin de rol alıyor.


İki kafadarın Mahmutpaşa piyasasından kurtulmak için yaşadıkları maceraları anlatan filmin ilk kareleri ortaya çıktı. Sinan Engin’in mafya babasını canlandırdığı film, komik ve aksiyon dolu sahneleriyle dikkat çekecek. ‘Akşam Pazarı’ filminin konusu ise kısaca şöyle: ‘Altan’ ve ‘Şükrü’ yıllarca içinde çalıştıkları Mahmutpaşa piyasasında kurtulmak için tefeci ‘Fadıl’dan borç alıp bir şirket kurup Çin’den tablet bilgisayarlar ithal ederler. Ancak bilgisayarların aslında 1 milyon dolar değerinde, genetiğiyle oynanmış ürünleri Türkiye’ye sokmak için bir araç olduğunu öğrenmeleriyle hayatları bir anda değişir.