5053873217 [email protected]

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, İspanya’nın Atletico Madrid takımında forma giyen eski futbolcuları Arda Turan’ı transfer etmek istediklerini belirterek, “Arda’yı çok istediğimiz biliniyor. Milli maçtan sonra bir-iki saat görüştüm. Arda gelmek için elinden gelen her şeyi yapıyor” dedi.

Sarı-kırmızılı takımın Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenman sırasında basın mensuplarına açıklamada bulunan Fatih Terim, Arda’nın Galatasaray’ın bir evladı olduğunu anlatarak, “Arda ile en sonunda ben konuştum. Milli maçtan sonra bir-iki saat görüştüm. Arda gelmek için elinden gelen her şeyi yapıyor. Ancak olmayacak ise Atletico Madrid’deki durumunu da sarsmamak lazım. Orada da önemli bir yeri var. Günler ne getirir bilmiyorum ama herhalde başkanımızın Atletico Madrid başkanı ile karşılıklı oturması gerekiyor gibi geliyor. Başkanımızın da böyle bir çabası var. Şu ana kadar herhangi bir şey yok ama bu kapandı veya olmayacak manasında değil. Yüzde veremem ama isteğimiz, gönlümüz bu yönde” diye konuştu.

Arda’nın her zaman Galatasaray’a gelmek istediğini dile getiren Terim, “Özellikle son 5-6 aydır bunu hep söylüyor. Orada hiçbir sıkıntımız yok. Geldiğimiz yıl üç gün sonra buradan gitmesi bize sürpriz olmuştu. Tabii burada görev Arda ile başkana düşüyor. Bir de Ali Dürüst var. Onlar tekrar böyle bir sürpriz yaparlar mı? İnşallah yaparlar. Gitmesi bizim için sürpriz olmuştu, yine bir sürpriz olur mu? Olur. Belli olmaz” ifadelerini kullandı.