5053873217 [email protected]

Galaxy Note ve Note 2’yi birbirinden ayırmak neredeyse mümkün değil. Samsung yeni Note’da yeni bir tasarım deneyecek. Samsung, Galaxy Note 3’te kendini yenilemeyi planlıyor.

Ekranı çok daha fazla büyütmeme kararı alan Samsung’un, hem prototipleri kullananlardan hem de büyük ekranlı telefonların çok fazla satış rakamı elde etmemesinden dolayı, Galaxy Note 3’ün ekranını 5.7 inç seviyesinde tutacak.

Sammobile’ın paylaştığı bilgilere göre Galaxy Note 3 yeni bir tasarım ile gelebilir. Yenilenen Exynos 5 Octa 5420 ve Snapdragon 800 işlemcili iki sürümü olacak olan Galaxy Note 3, 3 GB LPDDR3 RAM, 5.7 inç Super AMOLED Full HD ekran, 13 Megapiksel OIS kamera, 3200 ya da 3450 mAhbatarya, Android 4.3 Jelly Bean gibi özelliklerin bulunması beklenen telefonun oldukça ince olacağı konuşuluyor.

Sammobile’ın paylaştığı görsellerde, Amerikan Patent Ofisi’ne yollanan yeniGalaxy tasarımı görülüyor.

Patenti alınan tasarımın alt kısmında bulunan S-Pen kalem yeri, cihazınGalaxy Note ailesinden olacağını doğrular nitelikte. Biliyorsunuz Samsungsadece Note ailesinde S-Pen kullanıyor. Bu tasarımın Galaxy Note 3modelinde karşımıza çıkacağı belirtiliyor. O zaman yeni tasarımın çizimlerine bakalım.