5053873217 [email protected]

Tükenmişlik sendromu yüzünden mayıs ayında Almanya’ya giden ‘Hürrem Sultan’ sessizliğini bozdu. 4 aylık hamile olan Meryem Uzerli, “Bebeğimi yok edemedim. Onu doğurmaya karar verdim” dedi.

Tükenmişlik sendromu yüzünden mayıs ayının son günlerinde Hürrem Sultan’ı canlandırdığı ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisini bırakıp Almanya’ya giden Meryem Uzerli, Hürriyet gazetesi yazarı Ayşe Arman’a konuştu. 4 aylık hamile olan Uzerli, Türkiye’den ayrılma öyküsünü ve çocuğuna sahip çıkmayan Can Ateş ile olan ilişkisini anlattı.

Deli gibiydim
Meryem Uzerli, geçen sene ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü aldığı Antalya Televizyon Ödülleri gecesinde ve son kez Can Ateş ile birlikte çıktığı Bodrum tatilinden döndükten sonra intihara kalkıştığını söyledi.

Uzerli, “Gecede aldığım ödülü yerlere attım, parçaladım. Delirmiş gibiydim. Balkondan atlamak istedim çünkü son çarem, artık gitmekti. Yok olmak, ölmek” dedi.
Bodrum tatilinden sonra kendisini yalnız hissettiğini söyleyen Uzerli, “Bodrum’da Can ile büyük kavga ettik. Bir teknedeydik, birilerinin doğum günü vardı. Birden çekip gitti. Baktım ki, gerçekten de kendimi öldürmeye niyetleniyorum, ‘Kendimi bu kaostan kurtarabilmek için buradan gitmem lazım’ dedim. Kimseye güvenmiyordum. Canımı kurtarmak için yaralı bir hayvan gibi kaçtım” diye konuştu.

‘Tanrıcılık oynamadım’
Can Ateş’in karnındaki çocuğu istemediğini anlatan Uzerli, “Can, “Benim zaten iki çocuğum var. Bu çocuğu istemiyorum. Kabul edemem. Kürtaj olman lazım. Senin için de en iyisi bu değil mi?” dedi. Ben bu bebeği yok edemedim. Tanrıcılık oynamadım. Bu benim inancım. Ve benim kararım. Kimseden beklentim yok. 12 hafta kadar kendiliğinden gidebilirdi, düşebilirdi. Ama kaldı. Hayata tutundu, o zaman ben de onu doğurmaya karar verdim” şeklinde konuştu.

En büyük hayali Tarkan
Hamile olduğunu anladığı 20 Haziran’dan sonra bir daha Can Ateş’i görmeyen Uzerli, “Sadece mesaj attı. Hayatı boyunca bu çocuğa karşı saygı duymayacakmış, bana zaten duymuyormuş” diyerek sitem etti. Türkiye’ye seneye dönebileceğinin müjdesini veren Uzerli’nin en büyük hayalini ise megastar Tarkan’ın klibinde oynamak olduğunu söyledi.
Meryem Uzerli’nin ağır ithamlarda bulunduğu eski sevgilisi Can Ateş ise, “Bu konuyla ilgili açıklamamı daha önce yaptım. Başka hiçbir açıklamam olmayacaktır” diyerek sessiz kalmayı tercih etti.