5053873217 [email protected]

Fenerbahçe yöneticisi Abdullah Kiğılı “Şu anda yok böyle bir şey. Son 48 saattir gündem Arda Turan ve Fenerbahçe. Ben de bu haberleri gazetelerden okuyorum. Sanırım gündem yokluğunda ortaya çıktı’

Türkiye’nin futbol gündemi son birkaç gündür Arda Turan haberleriyle çalkalanıyor. Atletico Madrid’de forma giyen milli futbolcunun transferi için eski takımı Galatasaray ile Fenerbahçe’nin kıyasıya rekabette olduğu iddiaları bitmek bilmiyor. Özellilkle Kanarya’nın yıldız futbolcu için İspanyol ekibi Atletico’ya 20 milyon euronun üzerinde bir teklif sunduğu, Arda’ya da çok yüksek bir yıllık ücret önerdiği yönündeki haberler sadece Türkiye’de değil yurtdışında da büyük yankı buldu.

Sarı- Lacivertliler önceki gün yaptıkları bilgilendirmede Beşiktaşlı Manuel Fernandes ve Eskişehirsporlu Erkan Zengin ile ilgilenmediğini açık bir dille ifade ederken Arda ile ilgili herhangi bir yalanlamada bulunmadı. Bu durum kafaları karıştırırkan beklenen açıklamayı Fenerbahçe Başkan Vekili Abdullah Kiğılı Bugün’e yaptı.

Arda Turan’ın şu anda gündemlerinde olmadığını belirten Kiğılı “Son 48 saattir gündem Arda Turan ve Fenerbahçe. Ben de Arda Turan haberlerinİ gazetelerden takip ediyorum. Sanırım bunlar gündem yokluğunda ortaya çıktı” diye konuştu.