5053873217 [email protected]

Her an teknoloji medyası Apple’ın yeni tanıtacağı cihazlarla ilgili yeni spekülasyonlar üretiyor. Hangisi doğru bilinmez ama gerçek olan Apple bu sonbaharda birden fazla iPhone modeli bir de iPad tanıtacak.

Techmaniacs.gr’ın özel haberine göre Apple’ın yeni akıllı telefonu iPhone 5S, 25 Ekim’de mağazalardaki yerini almaya başlayacak. Böylece 10 Eylül’deki tanıtım iddiası da mantıklı bir hal alıyor.
Apple’ın iPhone 5S’de yeni iyileştirmeler yapacağı fakat radikal değişiklikler sunmayacağı gelen bilgiler arasında. Techmaniacs’a göre f 2.0 genişiiğinde lens ve 8 Megapiksel çözünürlüğünde sensör kullanacak olan yeni iPhone, düşük ışıklı alanlarda çok daha iddialı fotoğraflar çekebilecek.

Apple’ın geçtiğimiz aylarda aldığı parmak izi patenti ve iOS 7’deki parmak iziyle ilgili bilgilere dayandırılan iddialara göre, iPhone 5S’de parmak izi algılayıcı olabilir. Tabi bu bilginin artık her iPhone tanıtımından önce çıktığını ve şehir efsanesi haline geldiğini de hatırlatalım.
Daha büyük batarya ve yenilenen işlemcinin kullanılacağı iPhone 5S, daha etkili bir iOS 7 deneyimi sunacak gibi gözüküyor. Şimdilik en çok merak edilen noktalardan bir tanesi, çıkacağı söylenen iPhone 5C’nin özellikleri ve çıkıp çıkmayacağı bilgisi.